Buitengaats is de naam van een prachtig authentiek chalet in Adelboden (Zwitserland). Het huis biedt plaats aan ruim 6 personen, en door de ligging is het bij uitstek geschikt voor een aktieve wintersportvakantie of een heerlijke zomervakantie.

Adelboden ligt in het hart van het Berner Oberland en maakt onderdeel uit van een groot en gevarieerd skigebied bestaande uit de dorpen Adelboden, Frutigen en Lenk. Hierdoor kunt u in de winter gebruik maken van ruim 200 kilometer geprepareerde pistes. Mede door de noordligging van de Engstligen (2600 meter) kunt u hier vanaf medio december tot medio april altijd terecht voor uitstekende condities. Uiteraard kunt u tevens in de zomer gebruik maken van het huisje voor een heerlijke zomervakantie. In Adelboden is een zeer breed aanbod aan activiteiten, varierend van sportief tot een heerlijke wandeling.

Wij bieden u hier informatie over het chalet, de omgeving en de uitgebreide mogelijkheden in zowel de zomer als de winter. Maar uiteraard bieden we u ook alle benodigde informatie over de huurperioden, huurprijzen en aanvullende mogelijkheden en faciliteiten.

Voor vragen, opmerkingen of reserveringen kunt u ons een email sturen. We wensen u veel plezier op deze site en hopen u snel weer als bezoeker of huurder te mogen begroeten.

 

Choose your language:

Meer foto's