watersport en recreatie

waterkaart

Grou ligt centraal gelegen in Friesland en biedt uitstekende mogelijkheden voor elke vorm van watersport. De wijde Ee is een groot meer waar u heerlijk van de ruimte kunt genieten. Vanuit Grou zijn er goede verbindingen naar onder andere Eernewoude, Akkrum en richting Sneek en de andere Friese meren. Een leuke route voor gaat over het pikmeer, de wijde Ee, Kromme Ee of Modderige Bol naar de Veenhoop vanwaar u door kan steken naar de Alde Feanen, een fantastisch nationaal natuurpark.

waterkaart2

roei/visboot

Tijdens uw vakantie in de Heggeteut kunt u zonder extra kosten gebruik maken van een roeiboot (type Tehri 385) met 4 PK 4-taks buitenboordmotor. Deze biedt ruimte aan 4 – 5 volwassenen.

tijdens het verblijf kan kostenloos gebruik worden gemaakt van een roeiboot met buitenboord motor

verhuur sloepen

Bij Sloep Huren Grou kunt u terecht voor 100% elektrische sloepen en visboten (Stil Boats). De boten liggen bij de receptie van Yn ‘e Lyte en op loopafstand van de Heggeteut.

Yn ’e Lijte 1 Grou
Telefoon: +31 566 744044
E-mail: info@sloephurengrou.nl
www.sloephurengrou.nl

Bij watersportbedrijf ANJA kunt u terecht voor de huur van zeilboten en sloepen. U vindt Anja in Grou naast het Theehuis, direct aan het Pikmeer. De bootverhuur is zowel met de auto, boot als openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Meersweg 9a Grou
Telefoon: +31 566 621373
E-mail: info@wsbanja.nl
www.wsbanja.nl

anja1

 

polyvalk Vierus
huurprijs polyvalk vierus